Reparatii injectoare Buzau suntem o firma autorizata din Buzau care ofera servicii profesionale de reparatii injectoare / reconditionare injectoare / verificare injectoare. Locatia noastra se afla in Jud. Buzau, Loc. Maracineni. Putem repara urmatoarele modele : injectoare Pompa Diuza, Bosch, Piezo, Delphi.

Pasul 1 : Injectorul odata ajunsa in atelierul nostru, este verificat pe bancul de probe pentru a afla defectul. Pasul 2 dezasamblarea complete a injectorului si inlocuirea pieseor uzate cu piese noi. Pasul 3 – Verificarea si calibrarea injectorului (injectoarelor) pe bancul de proba. Injectorul reparat trebuie sa corespunda in conformitate cu valorile din fisa de testare specifica fiecarui injector in parte pentru a ne asigura ca injectorul este in parametrii dati de producatorul BOSCH, DELPHI, PIEZO, SIEMENS, POMPE DUZE.

Fiecare tip de injector se verifica pe banc special destinat producatorului mentionat mai sus. Service-ul nostru de reparat injectoare este dotat cu aparatura performanta de ultima generatie ce ne permite sa putem verifica orice model de injector Bosch, Delphi, Piezo, Pompe Duze, Siemens, etc.

Reconditionarea injectoarelor / Reparatia injectoarelor se face cu piese originale si se acorda Garantie si factura tuturor clientilor care apeleaza la serviciile noastre. Detinem pe stoc injectoare reconditionate la preturi incepand de la 350 Lei, cum ar fi : Reparatie injectoare Bosch 250 Lei + TVA, Reparatie injector Pompe Duze 375 Lei + TVA, Reconditionari injector Piezo 420 Lei + TVA, Reparatie injector Siemens 420 Lei + TVA

Reparatii Injectoare Buzau, Jul 08 2022 on known.bradkozlek.com